Preuzimanje pošiljke 

Isporuku vršimo u periodu od 8-17h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, niste dužni da isti preuzmete. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas dostavljač ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovori termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća. 

Cena isporuke 

Cena isporuke za sve porudžbine koju dostavljaju naši zaposleni i čija je vrednost 900,00 RSD i više je besplatna! Za isporuke čija je vrednost niža od pomenutog iznosa, naplaćujemo troškove dostave u iznosu od 300,00 RSD.

Takođe, ukoliko je isporuka sa posebnim uslovima (npr. isporuka iznad drugog sprata bez lifta) prodavac će pre isporuke obavestiti kupca o uslovima i dodatnim troškovima ukoliko ih ima.

Cena isporuke za porudžbine van teritorije koju snabdevaju naši dostavljači je prema cenovniku kurirskih službi.

Lokacije za isporuku

Za pošiljke koje se šalju preko kurirskih službi isporuku vršimo na teritoriji cele Srbije, a prema cenovniku kurirskih službi. O tim troškovima bićete obavešteni prilikom svake porudžbine i ukoliko ste saglasni troškovi isporuke padaju na Vaš teret.

Za isporuke koje vrše naši dostavljači našim vozilima isporuke vršimo na sledećim teritorijama:

- Grad Beograd - sve opštine izuzev Obrenovca i Barajeva

- Stara Pazova i Nova Pazova

- Inđija

- Opština Pančevo - sva mesta izuzev Glogonja, Dolova i Kačareva

- Kovin

- Grad Zrenjanin

- Grad Novi Sad

- Grad Mladenovac

- Kovačica i Crepaja

- Sremska Mitrovica

- Šabac

 

NAPOMENA: Ukoliko ne možete potvrditi isporuku zbog nedovoljnog iznosa Vaše korpe, a isporuku ne vrše naši dostavljači već kurirske službe, molimo Vas da porudžbenicu pošaljete putem emaila na adresu prodaja@preslap.com ili pozivom na broj 011 4142700.

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.